Pozivnica na Završno predstavljanje projekta

Poštovani,

pozivamo Vas na Završno predstavljanje (jednodnevna konferencija) rezultata projekta „Primjena inovativnih tehnologija u izolaciji bioaktivnih spojeva iz organskog otpada u proizvodnji vina“  financiranog iz Strukturnih fondovi EU u sklopu programa 2007.-2013./ Poziv: „Jačanje kapaciteta za istraživanje, razvoj i inovacije”, RC.2.2.08. koje će se održati 29. siječnja 2016. godine s početkom u 9.30 sati u muzeju Mimara, Rooseveltov trg 5, Zagreb.

Eminentni profesori sa europskih sveučilišta (Midle East Technical University, Ankara, Turky; Faculty of Pharmacy, University of Valencia, Spain; Centre for Nanostructured Interfaces and Surfaces, University of Turin, Italy; University of Genoa, Genoa, Italy) predstavit će najnovija dostignuća iz područja primjene novih tehnika u izolaciji bioaktivnih spojeva, a članovi Projektnog tima predstavit će rezultate do kojih smo došli tijekom implementacije projekta.
Konferencija će se održati na hrvatskom i engleskom jeziku, a sudjelovanje je besplatno.
Za sve sudionike konferencije organiziran je ručak. Svi zainteresirani mogu se za konferenciju prijaviti na e-mail: winewaste@gmail.com ili neposredno prije početka konferencije u periodu od 8:30 do 9:30 sati u muzeju Mimara, Rooseveltov trg, Zagreb.

Veselimo se Vašem dolasku!

S poštovanjem,

Projektni tim

 

PROGRAM